Az első vibrátor kiválasztása


Minden igazi nő fiókjában ott kell rejlenie egy jó minőségű, huncut vibrátornak. A vibrátor nem csak a magányosan töltött éjszakákon nyújt fantasztikus élvezeteket, hanem az előjáték során, sőt még akár aktus közben is.

Végre elhatároztad, hogy te is beszerzel magadnak egy vibrátort? SZUPER!

Vibrátor vásárlásra fel!



Ha körülnézel néhány online szexshop kínálatában, hamar rájössz majd, hogy nem lesz könnyű a választás. Ma már megannyi típusú vibrátor közül lehet válogatni. Első ránézésre feltűnik majd, hogy a vibrátoroknak nagyon különböző alakja és formája lehet, ráadásul az árak között is hatalmas különbségek vannak, na de miért is?

A különböző kinézetű vibrátorok többnyire különböző funkciója, felhasználási célokra vannak. Bár mindegyiknek elsődleges célja a gyönyörig juttatni, mégis mindegyik típus különböző módon közelíti meg a dolgot.

Vannak például a klasszikus rúdvibrátorok. Ezek az alap termékek, ez az alap kategória a vibrátorok között. Ha megpróbálsz elképzelni magad előtt egy vibrátort, valószínűleg egy rúdvibrátor lesz az. Ennek a felhasználása nagyon egyszerű, a rezgést használod fel a hüvelyi kényeztetéshez. A rúdvibrátorokkal kényeztetheted a klitoriszt is, ha finoman ráhelyezed, majd körkörös mozdulatokat végzel rajta a vibrátorral.

Ha azonban ilyen kettős élvezetre készülsz, akkor a csiklóizgatós, nyuszis vibrátorokat kell választanod. Ezeket a vibrátorokat könnyen felismerheted alakjukról, a vibrátorok tövében ugyanis egy nyuszifülszerű nyúlvány áll ki. Ennek az a funkciója, hogy miközben a hüvelyfalat stimulálod a vibrátorral, addig ezek a fülecskék könnyen hozzáférjenek a csiklódhoz, ingereljék azt. Így ha ügyesen kezeled a kis eszközt, könnyen lehet akár kettős orgazmusod is. Ha elsősorban hüvelyi élvezetekre keresel vibrátort, akkor kevésbé célszerű ezeket választanod, a kis fülecskék miatt ugyanis a vibrátornak csak egy része helyezhető be a hüvelybe. Ezért (meg egyébként is) ügyelj különös gonddal a megvásárolni szánt vibrátor méreteire!

Ha már csiklóizgatás… Vannak egészen apró vibrátorok, melyek nagyjából ujjnyi hosszúságúak. Ezek az ujjvibrátorok. Nagyon pajkos kis szexeszközök. Ezeket a vibrátorokat az ujjadra kell felhúznod. Majd a kis csodák a simogató mozdulatokat kiegészítik kellemes bizsergetéssel. Mivel ezek a vibrik éppen csak akkorák mint az ujjad, nagyon könnyen és precízen oda tudod irányítani őket a tökéletes ponthoz. Így szuper gyorsan lehet csikló orgazmusod. Ez az eszköz garantáltan belopja majd magát a szívedbe. Könnyedén elfér a legapróbb helyen is, bárhová gond és mindenféle kellemetlen szituáció nélkül magaddal viheted.

Vibrátorválasztás előtt mindenképp fontold majd meg kicsit, hogy mennyit is szeretnél szexeszközre költeni. Ezt azért javaslom, hogy jól kirajzolódjanak majd, hogy mik a lehetőségeid. Vibrátorból nem érdemes olcsót vásárolni. Ha ugyanis rendszeres használat lesz a cél, akkor az olcsó vibrátorok nem szavatolnak túl hosszú működési időt. Ha pedig az eszköz megszeretése az új élmény szerzése a cél, akkor egy olcsó, rossz minőségű vibrátor hamar elveheti a kedved az egésztől.
A vibrátorhasználatot valószínűleg a legtöbb esetben nem szeretnéd majd nagy dobra verni, ezért érdemes egy legalább közepes árkategóriájú terméket választani, hogy annak használata ne járjon túlságosan nagy zajszinttel. Ha hangos a vibrátor, a szülők, a gyerekek, a szomszédban alvók hamar rájöhetnek majd a kis huncutságra. Emellett sokkal nehezebb lesz ellazulnod, ha a lazítás közben hangos búgó, zúgó hang kíséri majd mozdulatsoraidat.

Ha sikerül igényeidnek megfelelően vibrátort választanod, az garantáltan hatalmas örömödre lesz majd. A vibrátor használatot mindenkinek ki kellene próbálnia, már csak azért is, hogy egy kicsit jobban megismerje a saját testét. Hiszen sokkal könnyebb úgy iránymutatást mutatni a férfinak, ha a nő maga is tudja, hogy mi az, ami örömet okoz számára. 

vibrátor